De ce acest blog?


Pentru ca nu am chef ca urmatorul presedinte al Romaniei sa fie un incompetent, o vulpe abila a carei singura calitate este oratoria desarta, un om care n-a dat niciodata dovada de competenta administrativa sau implicare legislativa semnificativa pentru cetatenii din Romania. Nu sunt (inca) vreun votant al vreunui adversar de-al sau, mai am timp sa ma decid pana la alegeri, STIU INSA IN MOD CLAR CA NU VREAU CA ANUMITE CIRCUMSTANTE MIZERABILE SA-L IMPINGA PE ACEST INDIVID IN FRUNTEA TARII. Mi-am propus ca acest blog sa fie un fel de inventar al tuturor defectelor acestui individ, ca macar tinerii (pe care el va incerca sa mizeze) sa nu cada in plasa oratoriei lui lingusitoare si prefacute. Cu aceasta ocazie invit orice sustinator al candidatilor opozanti, precum si pe cei care sunt doar oripilati de prezenta acestui personaj fals pe scena politicii romanesti, sa mi se alature, pentru a incerca sa mai salvam ceva din ce se mai poate face in acest al doisprezecelea ceas. Ajutati-ma, va rog, cu articolele si comentariile voastre,  sa-l facem pe acest om sa-si roada unghiile in continuare, de preferabil in afara Parlamentului in care a fost Campion al Chiulului, dar mai ales departe de Presedintie!

Va multumesc.

p.s. mailul blogului pentru colaborari este chiulantonescu@gmail.com, iar ACEST BLOG ESTE UN PAMFLET (ca n-am chef sa mi-o trimita pe Alina Gorghiu si armata ei de avocati pe cap, desi o iubesc la nebunie decand a condus comisia Ridzi).
crin2

Reclame

Un răspuns to “De ce acest blog?”

  1. koma Says:

    dupa cum arata si numarul redus de comentarii, acest subiect nu intereseaza pe nimeni. chiar daca ai dreptate in ceea ce sustii, ideea este atat de clara incat acest „politician”(singura lui meserie facuta cu placere si consecventa) nu are nici cea mai mica sansa. sunt inaintea lui cel putin 50 la care spiritele s-ar incinge doar prin mentionarea numelui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: