Ce oras frumos…


Cat la suta dintre voturi le aduce afisajul electoral. Bannere prisme outdoor electronic media, afise… aduc mai mult de 5%?

Problema se pune la capitolul estetica orasului. M-am saturat sa vad afise cu muia candidatului peste tot. Stalpi, copaci, garduri, cabine telefonice, cutii electrice. Ma manii foarte tare cand il vad de atat de multe ori. Am ajuns la o saturatie de care cu greu voi scapa.

Am ajuns la punctul in care nu mai pot face diferenta dintre candidati. Este doar aceeasi scarba sublima. De data aceasta bate apropouri pe bun-simt. Un bun-simt pe care ar trebui cu totii sa-l avem. Exact, noi, astia de jos. Ei vor sti in continuare sa-mi vandalizeze orasul. Fara pic de rusine, fara pic de bun-simt. Stau atarnat de doua fire de par la Universitate si ii vad moaca lui Crin peste tot. Bleah. E prea mult. Mult prea mult. Prietene, ia tu televizorul si lasa-mi mie orasul!

Reclame

7 răspunsuri to “Ce oras frumos…”

 1. maghi Says:

  Am senzatia ca ai un defect de vedere. Ce spui tu acolo este de fapt imaginea lui Base. Poate ai o problema de identificare a imaginii?

 2. Croopy Says:

  Cum se face ca pe toate gardurile, stalpii, cutiile electrice si cabinele telefonice e doar crin iar pe panourile de afisaj e base?

 3. anti crin antonescu Says:

  Publicaţiile electronice „Necenzurat” (www.ne-cenzurat.ro) şi „ŞtiriMM” (www.stirimm.ro) demarează astăzi un nou proiect de conştientizare a opiniei publice. Tragem astfel un semnal de alarmă întru trezirea acestei naţiuni năpăstuite, o „ţară de proşti” din punctul de vedere al politicienilor veroşi, o ţară de minţiţi, de amăgiţi şi induşi în eroare din punctul nostru de vedere.
  Firescul istoric
  Primul număr al săptămânalului nostru a apărut în format tipărit în data de 20 martie 2007, pentru săptămâna 20 – 26 martie 2007. Era la numai o lună şi-un pic după ce aproape tot colectivul răposatului săptămânal „eStrada” a demisionat împreună cu mine şi m-a urmat în acel/acest temerar proiect. Gestul a fost unul firesc, Cristian Anghel băgându-şi şi acolo coada şi dând publicitate babană ca eu să fiu îndepărtat.
  De atunci şi până acum au văzut lumina tiparului exact 91 de numere, ultimul în data de 6 februarie 2009, pentru săptămâna 6 – 12 februarie 2009.
  În toată această perioadă am publicat subiecte cu teme de la minus infinit până la plus infinit. Ne-am dovedit imparţialitatea. Aşa cum puteţi singuri constata n-au fost deloc puţine reuşitele spectaculoase. Înţelegând prin asta că n-au rămas fără efect eforturile noastre.
  Liberală explicaţie
  La fel ca şi altădată, n-avem nici acum nimic cu cineva anume. În cazul de faţă cu Crin Antonescu şi PNL-ul său. Nu facem asta deşi am demonstrat de-a lungul timpului că cei mai mari duşmani ai unei prese libere au fost exact libertinii de liberali. De la fostul preşedinte Valeriu Stoica şi până la primarul băimărean Cristian Anghel – cel împotriva căruia am câştigat primul proces de cenzură şi mai multe procese pe transparenţa decizională, pentru că el avea hârtii publice de tăinuit, că numai aşa îşi putea şterge urmele penale – mai toţi liberalii s-au dovedit libertini sadea.Dacă n-au emigrat fără jenă de la un partid la altul, au ajuns să se prostitueze chiar şi pentru caltaboş, vezi cazul lui Remeş. ei, cam între miliardele lui Patriciu şi caltaboşii lui Remeş pendulează pe la noi libertinismul liberalilor.
  De aceea nu putem rămâne indiferenţi la faptul că o formaţiune politică încalcă constant (şi) Legea partidelor – firesc, cu larga complicitate a celorlaţi – şi face regulile prin politica românească.
  N-avem cum să ne prefacem că nu vedem ce se întâmplă, când, cum şi unde se dezbracă-n public liderii PNL de haina şi dimensiunea românească – în fapt ţâţa de la care-au supt lapte şi miere, de la care s-au îmbogăţit – şi când trec la scuipat şi aruncat cu pietre în dimensiunea românească.
  Isteria şi duplicitatea PNL
  PNL este una dintre cele mai câştigate formaţiuni politice din istoria postdecembristă a României. Democraţia ne-a adus în prim plan personaje hidoase, nu atât fizic cât spirtual. Ca un făcut, grosul l-am găsit în rândurile PNL, o formaţiune în care pupincurismul e pe primul plan.
  Spre exemplu, în Baia Mare condusă de Anghel – pe care l-am deconspirat ca agent al fostei Securităţi, vezi arhiva! – o herghelie de liberali care n-au avut de-a face cu această zonă au devenit cetăţeni de onoare. În plus, parcurile sunt pline de statuile unor oameni politici liberali.
  Mai mult, aşa cum puteţi descoperi din materialele anexate prezentului articol – am făcut asta ca să vă uşurăm dvs munca, să nu mai fiţi nevoiţi să căutaţi prin arhiva noastră – veţi vedea că perversitatea lor n-are limite.
  Cei care strigă hoţul s-au dovedit a fi mai hoţi ca şi cei arătaţi de ei cu degetul. Asta reiese şi din celelalte articole postate de noi după data de 26 martie 2009, de când am rămas numai în formatul electronic. De această dată vă este mai uşor. Daţi o simplă căutare după numele candidatului sau după PNL şi vă veţi lămuri că nu minţim!
  Argument final
  Vă invităm să parcurgeţi aceste articole şi informaţii ca să înţelegeţi clar demersul nostru. Noi pornim de la proverbul românesc conform căruia „spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti!”.
  În spiritul acestuia, cei ce-au râvnit la inima României nu mai (pot) fi îmbrăţişaţi. Cei care-au vrut să dinamiteze liniştea fragilă şi care-n loc să pună umărul la depăşirea problemelor şi-au văzut de interesele proprii şi mescine nu ne mai pot conduce şi reprezenta.
  La fel, câtă vreme reprezentantul PNL candidează în baza încălcării Constituţiei, nu-l putem sprijini.
  El a depus 200.000 de semnături, în baza unei legi votate şi de el. De ce n-are voie şi un biet muritor de rând să candideze?
  În plus, cum ei sunt acum parlamentari cică democratic aleşi, iar nu-i putem susţine. Ei au avut BANI ca să depună enormele sume solicitate pentru colegii. De unde i-au avut? Că din muncă cinstită în niciun caz! La fel cum, tot în niciun caz, n-au făcut nici credite-n bancă pentru asta.
  Aşadar, altă măsură restrictivă pentru un posibil Ioan Roată modern. Un motiv destul de întemeiat ca să vă rugăm să nu-i votaţi, să boicotaţi aceste alegeri ale unor îmbuibaţi cărora nu le pasă de tranziţia interminabilă şi de criză!
  Cititi si articolele din arhiva Necenzurat.
  Alte opinii:
  Netam-nesam m-am trezit cu publicitate electorala de la Crin Antonescu pe site. Evident ca daca as avea controlul asupra acestei publicitati, in niciun caz nu ar aparea asemenea benere pe blogul meu, intrucat cred ca Antonescu e luzarul absolut si n-as pune pe nimeni sa-si iroseasca votul pe el. Cum la reclame nu pot renunta decat daca renunt la intregul sistem de publicitate si scriu o groaza de coduri php, mai bine corectez acel mesaj electoral cu unul in care va reamintesc care sunt motivele pentru care nu as da votul actualului candidat cu sigla PNL.
  1. Crin Antonescu este complet depasit de situatia in care se afla, de sef de partid si de candidat la presedintie. Ca parlamentar el a fost un editorialist ok, un tip mai colorat si mai viu decat altii. Dar e complet incompetent in functii executive, apogeul functiilor sale de conducere ar fi acela de a-si conduce singur masina.
  2. Pentru ca este candidatul (unul dintre candidatii) grupurilor de interese in care s-a regrupat nomenclatura PCR si cea securistoida.
  3. Pentru ca PNL – Aripa Actuala nu are nicio treaba cu partidul Bratienilor. Este doar un furt de nume, un plagiat.
  4. Pentru ca PNL n-a luat niciun fel de masuri de dreapta atunci cand a fost la guvernare: dimpotriva – a marit la cote aberante numarul bugetarilor si al parazitilor din economie.
  5. Pentru ca PNL nu sustine o justitie independenta si eficienta, nici macar la stadiul de promisiune.
  6. Pentru ca e lipsit de orice strategie politica si singurul sau mesaj este cel anti-Basescu.
  7. Pentru ca nu-mi dau seama prea clar (in articolele din mass media) care dintre opozantii lui Basescu este el. Sunt trei la leu, parca clonati.
  8. Pentru ca e pafarist oridecate ori e chestionat pe ceva concret.
  9. Pentru ca, in lupta lui viscerala cu Basescu, ar fi capabil sa faca orice compromisuri cu PSD, numai sa castige.
  10. Pentru ca e demagog.
  Sa ne intelegem: imi e simpatic Crin Antonescu, ca personaj. Nu-i o mortaciune, ca Ghise, nu-i un zombie, ca Iliescu, nu-i un zgubilitic, ca Vadim, nu-i un ţăran, ca Becali. E viu, are spirit, are expresie. Are nerv si, culmea calitatilor personale, ceva ce aduce cu autocefalia. Dar astea sunt calitati de sef de ziar, nu de presedinte de tara

 4. Sorin Says:

  :)) it simt durerea haha :))

 5. ionica Says:

  Am fost sustinator indarjit a Dlui Presesedinte.M-am schimbat cand am vazut
  ca susine ca doar agricultura salveaza Romania la TVNationala.Doctrina
  complect naiva.Am sa ma explic pe parcurs.

 6. manu Says:

  fruumoasa-i pizda lu mata fraiere

 7. mmahone Says:

  sper sa mori ba prostule.. in chinuri.Ce iti da base sa ii tot sugi atat pula?Sau poate madam Udrea sa-i dai limbi in… cur(cand nu are basexu timp)…esti o rusine… dar in curand iti va venii si tie timpul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: