Da-te-n gatu ma-ti


 

 

 

 

By Mistretzu

Etichete: , , , , ,

14 răspunsuri to “Da-te-n gatu ma-ti”

  1. pitapata Says:

  2. bobojam Says:

    Mai mistretule, arata-ti fata ponosita. Lasa … stim toti ca esti pro BAS.
    Sper din suflet sa-i dea un cap in gura si-un pumn in mecla lui fiitu, iubitul tau lider.
    Ia-o oral pe una mirosind a peste (a marinar).

  3. Sa radem cu nea ISTRATE Says:

    Dezvăluirile despre secta ISTRATE continuă. Documentele şi declaraţiile unor martori, pe zi ce trece, noi dovezi despre haremul pe care ADMIN şi la format în interiorul site-ului. Mai multe declaraţii explică pasiunea lui ADMIN în special pentru virgine. Unul dintre martori a susţinut că “ADMIN era interesat de un mit indian potrivit căruia ar fi atins anumite culmi şi puteri de spiritualitate dacă ar fi făcut amor cu 1.000 de fete virgine”. Aceste informaţii sunt confirmate de mai mulţi membri, care, sub protecţia anonimatului, ne-au declarat că ADMIN le-a spus că s-ar fi “eliberat spiritual, ceea ce înseamnă că, de fapt, avusese această culme spirituală”, deci şi numărul de relaţii sexuale dorite.
    Tactica de acţiune a ADMIN era relativ simplă in privinta fetelor. Acestea erau duse mai întai la nişte reuniuni, unde erau îndoctrinate spunandu-li-se că ISTRATE ar fi un fel de Dumnezeu, un mare “învăţat”, care te eliberează spiritual prin vibratiile emise. Fetele căpătau astfel încredere în “Maestru”, iar apoi convingerea acestora să aibă legături cu ADMIN devenea simplă.

    Acesta este un pamflet şi trebuie considerat ca atare!

    Va asteptam pe ioanistrate.ro sa VIBRAM inpreuna.

  4. neinfectat de comunism Says:

    da-te in cacat bah chucky…ai pierdut, esti LOOOOOOSER…arunca-te ci jioana de pe primul pod ca sunteti terminati politic…

  5. Demnitar Demagog Says:

    Iliescu: “Dacă aş fi închis în dosarele Revoluţiei, ar protesta întreaga ţară”
    Va astept pe blog sa comentam noile declaratii ale mult iubitului si preastimatului tovaras Ilici: demnitar.blogspot.com

  6. Mirela Predan Says:

    Foarte inteligent site. Am facut si trimitere din site-ul meu. De ce nu ati continuat? L-am descoperit intamplator pe Google si chiar mi-a placut. Sunt putine site-uri de acest gen si cred ca ar fi nevoie de mai multe. Cand nu aveti ce face, intrati pe http://www.opiniicetatenesti.com. Cred ca am scris sute, daca nu mii de articole cu dedicatie speciala pentru Crin Antonescu. Si nici n-o sa-l las in pace pana nu se cara din peisajul public. Deci, in continuare, eu scriu tot despre el si vad ca n-o mai face nimeni.

    • Rox Says:

      Ar trebui sa sa-l scoti din blogroll. Zic si eu, nu dau cu parul. Ce vezi inteligent aici mai ales in situatia actuala. Ii intrebi de ce nu au continuat ? Nu mai e campanie si ca atare ar trebui inchis. Nu e in interesul nostru sa ne rontzaim intre noi. Dimpotriva e in interesul celor care divid si conduc…. cum conduc.

  7. neinfectat de comunism Says:

    acum ar merge si du-te in mortii matii mai penelistosocialist….chucky are bagat capul asa de adanc in curul lui iliescu ca nu mai stie si el care e dreapta si care e stanga…in schimb peroreaza direct proportional cu beshinele iliesciene…

    te astept la mine pe blog, unde necolaiciuc spune multe…nimicuri

  8. mmahone Says:

    bai prieteni, va vad asa de prosti pe unii de nu reusesc sa imi inchipui cum ati invatat sa scrieti sau sa deschideti un calculator…uite, eu nu ma astept ca NEURONUL vostru obosit sa priceapa dar totusi va zic:in 1930 cand Romania era in criza guvernul PNL al lui TATARASCU a scoso din criza.O sa ajungeti sa va mancati cacatu’ ba boilor…viceti merci ca va tot invatat chioru de base in ultimi ani…the clock is ticking…voi urmati…si va promit ca va fi foarte dureros

  9. Rox Says:

    Inteleg ca este un pamflet dar nu inteleg de ce este necesar un blog anti Crin Antonescu. In situatia actuala din Romania opozitia ar trebui sa inceapa sa se spele si sa nu mai continue nota de marlanie impusa de Zeus. Pare ca ii faceti pe plac aplicand principiile sale de dezbinare, marlanie, primitivism. Nu cumva societatea asta trebuie sa se schimbe la un moment dat. Nu cumva ar trebui sa impunem noi acest lucru ? Politetea descurajeaja mai mult decat violenta. Violenta si marlania indreptateste la un moment dat faptele lor mizere. Ar trebui sa facem sa dispara astfel de manifestari chiar si numai din simplul motiv ca e tema preferata a lui’sefu. Nu va place Antonescu, in regula dar acum e momentul cel mai putin indicat pentru ca opozitia sa cada in ridicol, mizerie si derizoiu, oricare opozitie ar fi ea. V-ati gandit ca atitudinea voastra ar indeparta mai degraba oamenii de calitate in loc sa le lasati sansa de a se alatura voua la un moment dat ? Doriti sa atrageti in continuare muste care se ingramadesc sa roiasca deasupra unui rahat ? Pe astia mai bine ii lasati sa faca parte mai departe in structura electoratului portocaliu. Zic si eu..nu dau in cap. Un site anti Antonescu nu este necesar. repet, suna ca si cum ati face pe placul lui Zeus. Eu una nu as face nimic care sa-i fie pe plac oricat mi-ar fi de greu sa ma abtin. Nu merita nici o placere darmite sa-i faca cineva cartile. Cu un astfel de site si un acest tip de mod de gandire i-ati “facut cartile” la alegeri. Strategie gresita ori lipsa de strategie. S-a vazut. Probabil ca nu o sa luati in consideratie parerea mea si asta chiar ca ma va face sa cred ca suntei portocalii mascati si asta ma va tine departe, pe mine si pe multi altii care nu au un angajament politic si care isi formeaza decizia de vot in functie de foarte multe criterii. Noi suntem cifra neagra a electoratului care de cele mai multe ori contribuim pozitiv la inclinarea balantei electorale. Pentru asta trebuie sa va justificati demersul fiindca mie astfel de oponenti nu-mi plac si ma voi tine departe, departe. E de bine ? E de rau ? Judecati. Ati calcat destul in strachini, trageti aer in piept si reconsiderati necesitatea unui astfel de blog.

  10. Alex Says:

    http://serviciulsecret.wordpress.com/

  11. Sara Says:

    Pamflet !!! Mai bine fara decat cu stupizi din astia care ne conduc doar ca nu au au alt job. Va recomand o relaxare intr-un sat „exotic” din Romania.

Lasă un comentariu